- kuřecí prsa
na omáčku:
- 2 lžíce medu
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce sladké chilli omáčky na kuře ( v Hypernově )
- 1 kávová lžička granulovaného česneku
- 1 kávová lžička citrónového pepře
- sůl dle chuti
dále:
- 1 červená paprika
- košťály čínského zelí
- pórek
- omáčka Sweet and sour
Suroviny na omáčku dobře promíchejte. Kuře nakrájejte na nudličky, naložte do marinády a nechte cca hodinu uležet v chladu.
Po uležení směs zprudka orestuje ve woku, dokud se nevyvaří šťáva a maso se nezačne připékat.
Papriku, zelí a pórek nakrájejte na proužky a orestujte zvlášť na lžíci oleje s trochou omáčky Sweet and sour. Přidejte k masu.
Podává se s jasmínovou rýží.